ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Дървени въглища Rossima - 5 kg Микс (дъб, бук и габър)

SKU
27005

Дървените въглища Rossima са произведени в нашата собствена фабрика в гр. Благоевград по най-съвременна холандска технология. Вече повече от 25 години ние в Росима произвеждаме едни от най-добрите и качествени дървени въглища на българския пазар. Наши клиенти са реномирани ресторанти, шеф и хоби готвачи от цялата страна. Продуктът е направен по собствена рецепта с грижливо подбрани дърва от бук, дъб и габър. Този микс осигурява едра фракция на въглените, бързо разпалване, дълго горене, силна температура и чисто тлеене на жаравата. Гарантираме 100% натурален състав, без химикали, пясък, лепила или други добавки. Насладете се на удоволствието от готвенето на открито!

21,90 лв.

Във всеки чувал с премиум дървени въглища Rossima 5 kg ще намерите продукт, който е произведен по най-съвременна екологично чиста технология от български дърва. При процеса на карбонизация вредните емисии се отвеждат и изгарят в специална камера при температура от 850º С. 

Купувайки нашите въглища, Вие допринасяте природата и въздухът да останат чисти, а приготвената храна - вкусна и здравословна.

 • Влажност 2.8%
 • Пепелност 2.3%
 • Съдържание на фиксиран въглерод 73%
 • Вредни вещества 0 %
 • Състав - бук, дъб, габър
 • Пакет 5 kg
 • Подходящи за всички барбекюта на дървени въглища, опушвачи, огнища и открити скари
 • Произведено в България

 

Характеристики
Материал дъб, бук, габър
Цвят Черен
Тегло 5 kg

 Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.

 1. Как се опушва месо на барбекю
  Как се опушва месо на барбекю

  Какво е опушване

  Опушването е метод на готвене, при който месото се поставя в специален опушвач или на скарата на барбекюто на слаб огън и ниска температура и се излага на дим от дърва, дървени въглища, дървени брикети, дървен чипс или дървени парчета. При този метод на готвене месото се пече бавно за период от няколко часа, което води до крехък и сочен краен продукт с наситен опушен вкус. Опушването на месо може да

 2. Как се правят дървени въглища
  Как се правят дървени въглища

  Традиционен метод за производство на дървени въглища

  В миналото дървените въглища са се произвеждали в процес наречен „земна яма“. Този традиционен метод включва изкопаване на яма в земята, обличането ѝ със слама и глина и запълването ѝ с дървен материал. След това ямата с дървата се запечатва отгоре с още слама, глина и слой пръст, запалва се в центъра и се оставя да се карбонизира за няколко дни. Процесът на производство

Вашето мнение е важно за нас
Подобни продукти